Studentenfeest


Een studentenfeest. Iets waarbij wij helemaal niet stil hebben gestaan toen we onze verjaardagsliedjes opnamen. Wij ontvingen pas onderstaande e-mail en vonden dit zó tof, dat we dit heel graag met je wilden delen. Blijkbaar doet ons verjaardagsliedje met naam het heel goed onder studenten en bij studentenfeesten. Benieuwd hoe studenten onze liedjes inzetten op feestjes? Hieronder het verslag van één van de organisatoren.

De e-mail

Hallo Marielle,

Allereerst onze hartelijke dank voor het snelle inzingen van de gevraagde naam, super! We waren zelf een beetje laat met aanvragen, maar wat is het tof geworden!

Wat je denk ik niet weet, is dat we het verjaardagsliedje niet voor een kindje hebben besteld, maar voor een van de leden van onze studentenvereniging. Je denkt bij jullie liedjes misschien niet gelijk aan studenten als doelgroep, maar voor ons leende zich het liedje zich perfect voor ons feest van Quint.

We kwamen op jouw website omdat we een origineel verjaardagscadeau zochten waar we Quint ook echt mee konden verrassen. LiedjeMetNaam.nl kwam bij Google naar boven en eigenlijk waren we het er snel over eens: dit was gewoon perfect. De tekst is weliswaar helemaal op kinderen gericht, maar ook juist voor studenten in de leeftijdscategorie 18-25 is het ook heel leuk. Cadeautjes, taart, versiering, vriendjes en vriendinnetjes, wij vonden dat heel leuk. Alleen stond de naam Quint er niet bij, vandaar de naamaanvraag.

Het moment van hem verrassen hadden we ook leuk aangepakt. We hadden een kroeg in Leiden afgehuurd en hadden zijn verjaardagsliedje op een CD gebrand. Zo halverwege de avond stopte de muziek en kwam het liedje voor zijn verjaardag. Iedereen keek om zich heen bij de opening “Hallo, is er iemand jarig?!” en de muziek begon. Binnen enkele seconden stond iedereen te dansen en mee te zingen.

Quint is een jongen met een grote mond, maar een klein hartje. We zagen eerst verbazing, daarna vreugde, gevolgd door een tikkeltje emotie. Hij vond het heel leuk om een ‘eigen’ liedje te hebben en vond het heel attent dat we er aan hebben gedacht om het voor hem te kopen.

Ik dacht, misschien vind je het eens leuk om te horen hoe jouw liedjes ontvangen worden en wat het met iemand doet. Wij hebben hem er in ieder geval erg blij mee gemaakt, ondanks dat je misschien niet gelijk aan studenten of een studentenfeest denkt bij jouw liedjes.

Nogmaals onze dank!

Groeten,

Jordy.

Ook studenten zijn dol op verjaardagsliedjes met naam: zelfs op een studentenfeest wordt het gedraaid!Ook studenten zijn dol op verjaardagsliedjes met naam: zelfs op een studentenfeest wordt het gedraaid!

Dus, wil jij iemand van jouw studentensoos, sociëteit of iemand uit jouw studentenhuis verrassen tijdens een studentenfeest op een manier die ze niet snel vergeten? Ook dan is blijkbaar ons verjaardagsliedje een schot in de roos! 🙂

Welke naam wil jij horen op een studentenfeest?

Kun je de naam niet vinden? Dan kun je hem altijd aanvragen!

Meer tips hoe je een knaller van een feest geeft, lees je hier.