Over ons


Leuk dat je wat meer over ons te weten wilt komen!

Liedje Met Naam is bedacht en ontwikkeld door Mariëlle & Michel. Natuurlijk ook een beetje door onze zoontjes Elliot (’13) en Miller (’17). Mariëlle is van jongs af aan al veel bezig geweest met muziek en in 2010 heeft ze 2 jaar de DJAM voor jazz en lichte muziek gevolgd. Als er tijd voor is, schrijft ze heel graag eigen liedjes op gitaar of ukulele. Michel zat vroeger in meerdere bandjes; basgitaar, gitaar, drums, zang, hij deed overal alles wel. Deze combinatie werkt voor Liedje Met Naam heel goed, we zijn op deze manier in staat om (bijna) alles met zijn tweeën te doen!

Over onsBegin 2015 hebben wij het liedje ‘Morgen is er weer een nieuwe dag’ geschreven. Onze zoon Elliot was hiervoor de aanleiding; hij had veel moeite met in slaap vallen en in slaap te blijven. Om hem hierbij te kunnen helpen, hebben we dit slaapliedje geschreven om hem met een vertrouwd geluid weg te kunnen laten dommelen.

In de zomer van 2015 zijn wij gestart met de website LiedjeMetNaam.nl en sinds die tijd hebben we al meer dan 1000 namen toegevoegd aan deze website.

Op Koningsdag 2018 hebben wij het verjaardagslied ‘Het is jouw verjaardag!’ gelanceerd. Om op de hoogte te blijven van nieuwe liedjes kun je ons volgen op Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om zo niets te missen.

Snel beginnen? Type in de zoekbalk hierboven de naam van jouw kindje en klik op zoek!

Mariëlle & Michel.

P.S. Wat leuke muziekdingen van Mariëlle (& Michel) van vroeger 🙂

Frim fram sauce – The Maple Leaves (jazz trio)
Sunset Freeway (Michel & Mariëlle samen)