Wat is een origineel verjaardagscadeau?


Wat is een origineel verjaardagscadeau?

Ben je op zoek naar het meest originele verjaardagscadeau? Wij hebben eens rondgesnuffeld wat helemaal hip & hot is om aan een jarige te geven. Een cadeau zegt iets over degene die het geeft en iets over degene het krijgt. Een goed gekozen cadeau zal bijzonder worden gewaardeerd en een leven lang onthouden worden. Wil je dus echt met wat leuks en origineels komen? Geef dan iets persoonlijks!

Verjaardagsliedje met naam

Natuurlijk met stip op één: een verjaardagsliedje met je eigen naam. Een liedje met naam is niet alleen een uniek verjaardagscadeau, het is ook nog eens heel leuk voor een kindje om te krijgen. Ook is het heel leerzaam: een kind leert kennis maken met muziek (wat goed is voor de ontwikkeling), en het stimuleert de creatieve en cognitieve ontwikkeling. Een persoonlijker verjaardagscadeau bestaat niet!

Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado? Dat doe je met een verjaardagsliedje met naam!Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado doe je met een verjaardagsliedje met naam!

Tip! Wij hebben ook een verjaardagsliedje voor de juf, meester, vader, moeder, opa en oma!

Ervaring

Een ervaring kado doen wordt ook vaak op prijs gesteld. “Hé weet je nog dat we met jouw achtste verjaardag naar dat-en-dat pretpark gingen?”. Natuurlijk weet je dat nog, je kreeg het als verjaardagscadeau! Je kunt natuurlijk ook een avondje film doen of een weekendje naar een vakantiepark. Afhankelijk van hoe goed de jarige zich gedragen heeft!

Gepersonaliseerd boek

Verschillende fabrikanten bieden een boek aan met een naam die je zelf kunt opgeven. Je kindje kan zich dan makkelijk verplaatsen in de hoofdpersoon en beleeft zo de avonturen uit het boek. Sommige boeken bevatten speurtochten naar letters, bij andere verhalen is het de held van het boek die de naam van het kindje heeft. Voor papa en mama (of opa en oma) ook leuk om voor te lezen.

Een boek met je eigen naam: kinderen houden er van.Een boek met je eigen naam: kinderen houden er van.

Fotolijst per jaar (verjaardagscadeau)

Of je nu elke dag foto’s maakt van je kindje of maar een paar keer per maand, waarschijnlijk heb je bergen foto’s van de kleine boef. Heel leuk is het om deze foto’s bij elkaar te hebben in een lijst. Alleen al de foto’s uitzoeken voor de lijst al is een leuke bezigheid om met elkaar te doen. Ook kom je er achter dat alle cliché’s wáár zijn: het gaat allemaal veel te snel. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Niet elk kind is even fotogeniek.Niet elk kind is even fotogeniek.

Muziekles

Eerder schreven we al dat het goed is voor een kind om met muziek in aanraking te komen. Zingen, dansen, taalbeleving; het draagt allemaal bij aan je ontwikkeling. Maar wist je dat het bespelen van een instrument ook heel veel met je doet? De twee hersenhelften krijgen meer onderlinge verbindingen, je geheugen verbetert en het gemiddelde IQ ligt ook hoger bij kinderen die muziekles krijgen. Meer informatie hierover vind je op deze website.