Wat is een origineel verjaardagscadeau?


Ben je op zoek naar het meest originele verjaardagscadeau? Wij hebben eens rondgesnuffeld wat helemaal hip & hot is om aan een jarige te geven. Een cadeau zegt iets over degene die het geeft en iets over degene het krijgt. Een goed gekozen cadeau wordt altijd gewaardeerd en bovendien een leven lang onthouden. Wil je dus echt met wat leuks en origineels komen? Geef dan een persoonlijk cadeau!

Verjaardagsliedje met naam

Natuurlijk met stip op één: een verjaardagsliedje met je eigen naam. Een liedje met naam is niet alleen een uniek verjaardagscadeau, het is ook nog eens heel leuk voor een kindje om te krijgen. Ook is het heel leerzaam: een kind leert kennis maken met muziek (wat goed is voor de ontwikkeling), en het stimuleert de creatieve en cognitieve ontwikkeling. Een persoonlijker verjaardagscadeau bestaat niet!

Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado? Dat doe je met een verjaardagsliedje met naam!Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado doe je met een verjaardagsliedje met naam!

Geef jij ook het verjaardagsliedje cadeau? Zoek de naam van het kindje in de zoekbalk!

Ervaring

Een ervaring kado doen wordt ook vaak op prijs gesteld. “Hé weet je nog dat we met jouw achtste verjaardag naar dat-en-dat pretpark gingen?”. Natuurlijk weet je dat nog, je kreeg het als verjaardagscadeau! Je kunt ook samen naar de film gaan of een weekendje naar een vakantiepark. Afhankelijk natuurlijk van hoe goed de jarige zich gedragen heeft!

Gepersonaliseerd boek

Verschillende fabrikanten bieden een boek aan met een naam die je zelf kunt opgeven. Je kindje kan zich dan makkelijk verplaatsen in de hoofdpersoon en beleeft zo de avonturen uit het boek. Sommige boeken bevatten speurtochten naar letters, bij andere verhalen is het de held van het boek die de naam van het kindje heeft. Voor papa en mama (of opa en oma) ook leuk om voor te lezen.

Een boek met je eigen naam: kinderen houden er van.Een boek met je eigen naam: kinderen houden er van.

Tip! Ons verjaardagsliedje is er ook voor de juf, meester, vader, moeder, opa en oma!

Fotolijst per jaar (verjaardagscadeau)

Of je nu elke dag foto’s maakt van je kindje of maar een paar keer per maand, waarschijnlijk heb je bergen foto’s van de kleine boef. Heel leuk is het om deze foto’s bij elkaar te hebben in een lijst. Alleen al de foto’s uitzoeken voor de lijst al is een leuke bezigheid om met elkaar te doen. Ook kom je er achter dat alle cliché’s wáár zijn: het gaat allemaal veel te snel. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Ook dol op selfies maken? Probeer er niet in door te slaan.Ook dol op selfies maken? Probeer er niet in door te slaan.

Muziekles

Eerder schreven we al dat het goed is voor een kind om met muziek in aanraking te komen. Zingen, dansen, taalbeleving; het draagt allemaal bij aan je ontwikkeling. Maar wist je dat het bespelen van een instrument ook heel veel met je doet? De twee hersenhelften krijgen meer onderlinge verbindingen, je geheugen verbetert en het gemiddelde IQ ligt ook hoger bij kinderen die muziekles krijgen. Meer informatie hierover vind je op deze website.

Muziekles is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel leerzaam!Muziekles is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel leerzaam!

Kookworkshop

Het is belangrijk om goed en gezond te eten. Om een kind deze basiskennis op een leuke manier bij te brengen, kun je samen met je kind een kookworkshop doen. Welke verschillende groenten zijn er? Hoe smaken verschillende kruiden? Waarom en hoe lang moet je vlees bakken? Leg de gezonde basis voor de rest van zijn/haar leven en geef je kind een culinaire ontdekkingsreis als verjaardagscadeau. Natuurlijk kun je ook op internet zoeken naar recepten om samen alvast te maken. Bon appétit!

Jij trakteert je kind op een bijzondere ervaring, en jij hoeft voortaan niet meer zelf te koken. Wij noemen dit een win-win.Jij trakteert je kind op een bijzondere ervaring, en jij hoeft voortaan niet meer zelf te koken. Een win-win.