FAQ


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een liedje bestellen?

Zoek de naam op en beluister het fragment om te horen of de naam op de juiste manier wordt uitgesproken. Is dit zo en is de schrijfwijze ook goed? Dan kun je het product aan je winkelwagentje toevoegen en afrekenen. Het liedje met naam, de instrumentale versie, de tekst en de CD hoes zijn gelijk beschikbaar om te downloaden. Daarnaast ontvang je een e-mail met de links om de bestanden te downloaden. Deze zijn dan nog 7 dagen beschikbaar. Een uitgebreide uitleg vind je op de pagina ‘Hoe werkt het?‘.


Voor wie is een liedje met naam?

Het liedje met naam hoeft natuurlijk niet voor je eigen kindje te zijn, want het is een leuk kado voor ieder kindje. Je kunt ook zoeken naar de naam van jouw favoriete oppaskindje. Of misschien heb je wel een lief neefje of nichtje die je een gepersonaliseerd liedje met zijn of haar eigen naam cadeau wilt doen. Het verjaardagsliedje is een gegarandeerd succes op elke verjaardag, terwijl ons slaapliedje een erg geliefd en origineel kraamcadeau voor mama is. Een liedje met naam is dus voor iedereen geschikt, zeg nu zelf; iedereen wordt toch blij van naamliedjes?

Zoek hier de naam van jouw kind:


Wat krijg ik als ik een liedje bestel?

Als je een liedje met naam bestelt, ontvang je van ons direct na betaling de download-link van het MP3 bestand van het liedje met de na(a)m(en) die je gekozen hebt. Deze download-links worden voor de zekerheid ook naar je gemaild. Ook zit er standaard een printvriendelijk PDF bestand bij met de tekst van het liedje. Bij het slaapliedje zit ook een instrumentale versie van het liedje om zelf mee te zingen.


De naam die ik zoek staat er niet tussen. Wat nu?

Geen probleem. Je kunt voor beide liedjes een naamaanvraag bestellen. Je ontvangt dan uiterlijk na 7 dagen het ingezongen liedje via e-mail. 

Heb je meer spoed? Stuur mij dan een berichtje, dan kijken we wat er mogelijk is.


Krijg ik een CD opgestuurd?

Nee. Al onze liedjes zijn digitaal te downloaden als MP3 bestand. Deze kun je wel zelf op CD branden, hiervoor hebben we speciaal een CD hoes ontworpen en deze wordt gratis bij elk slaapliedje aangeboden als download.


Wat zijn de betaalmethoden?

Voor de betalingen via onze website maken wij gebruik van beveiligde betaalproviders. Om het betaalgemak te vergroten, heb je de keuze uit onderstaande betaalmethoden;

  • iDeal (Nederland)
  • Apple Pay
  • Bancontact/MisterCash (België)
  • Belfius Direct Net (België)
  • ING Home’Pay (België)
  • PayPal (Wereldwijd)
  • Creditcard (Wereldwijd)

De transactiekosten zijn voor onze rekening. Je betaalt dus alleen voor het liedje.

Kun je met deze betaalmethoden niet betalen? Laat het ons weten via het contactformulier en we zullen de mogelijkheden bekijken om meer betaalmethoden toe te voegen.