FAQ


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een liedje bestellen?

Zoek de naam op en beluister het fragment om te horen of de naam op de juiste manier wordt uitgesproken. Is dit zo en is de schrijfwijze ook goed? Dan kun je het product aan je winkelwagentje toevoegen en afrekenen. Het liedje met naam, de instrumentale versie, de tekst en de CD hoes zijn gelijk beschikbaar om te downloaden. Daarnaast ontvang je een e-mail met de links om de bestanden te downloaden. Deze zijn dan nog 7 dagen beschikbaar. Een uitgebreide uitleg vind je op de pagina ‘Hoe werkt het?‘.


Voor wie is een liedje met naam?

Het liedje met naam hoeft natuurlijk niet voor je eigen kindje te zijn, want het is een leuk kado voor ieder kindje. Je kunt ook zoeken naar de naam van jouw favoriete oppaskindje. Of misschien heb je wel een lief neefje of nichtje die je een gepersonaliseerd liedje met zijn of haar eigen naam cadeau wilt doen. Het verjaardagsliedje is een gegarandeerd succes op elke verjaardag, terwijl ons slaapliedje een erg geliefd en origineel kraamcadeau voor mama is. Een liedje met naam is dus voor iedereen geschikt, zeg nu zelf; iedereen wordt toch blij van naamliedjes?

Zoek hier de naam van jouw kindje:


Wat krijg ik als ik een liedje bestel?

Als je een liedje met naam bestelt, ontvang je van ons direct na betaling de download-link van het MP3 bestand van het liedje met de na(a)m(en) die je gekozen hebt. Deze download-links worden voor de zekerheid ook naar je gemaild. Ook zit er standaard een printvriendelijk PDF bestand bij met de tekst van het liedje. Bij het slaapliedje zit ook een instrumentale versie van het liedje om zelf mee te zingen.


De naam die ik zoek staat er niet tussen. Wat nu?

Geen probleem. Je kunt voor beide liedjes een naamaanvraag bestellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het ingezongen liedje via e-mail. 

Heb je meer haast? Stuur dan een berichtje, dan kijken we wat er mogelijk is.


Kan ik het liedje op CD bestellen?

Ja, het verjaardagsliedje kun je bestellen op onze website Verjaardagsliedje Met Naam op CD. Je ontvangt het liedje met naam naar keuze dan op CD en met fraai vormgegeven XL Verjaardagskaart. Deze kun je direct naar de jarige versturen en is inclusief de songtekst en een persoonlijke boodschap.

Het slaapliedje kun je ook op CD bestellen, dit kan op de website Slaapliedje Met Naam op CD. Ook deze wordt geleverd in een grote XL kaart inclusief songtekst en persoonlijke boodschap.

Op deze website kun je alle liedjes direct en digitaal downloaden als MP3 bestand en/of via WhatsApp.


Kan ik het liedje ook bestellen met een hele eigen tekst?

Op deze website kunnen de liedjes alleen worden aangepast met een eigen naam. Als je een hele eigen tekst wilt op een liedje, kun je kijken op onze website Gepersonaliseerde Liedjes. Voor elke gelegenheid schrijven we een hele eigen tekst op onze liedjes. Bovendien zijn deze ook verkrijgbaar met een XL kaart en het liedje op CD.


Kan ik het liedje ook in het Engels bestellen?

Ja, ons slaapliedje is ook in het Engels verkrijgbaar. Op onze Engelstalige website Song With Name kun je elke naam zoeken en downloaden.


Wat zijn de betaalmethoden?

Voor de betalingen via onze website maken wij gebruik van beveiligde betaalproviders. Om het betaalgemak te vergroten, heb je de keuze uit onderstaande betaalmethoden;

  • iDeal (Nederland)
  • Apple Pay
  • Bancontact/MisterCash (België)
  • Belfius Direct Net (België)
  • ING Home’Pay (België)
  • PayPal (Wereldwijd)
  • Creditcard (Wereldwijd)

De transactiekosten zijn voor onze rekening. Je betaalt dus alleen voor het liedje.

Kun je met deze betaalmethoden niet betalen? Laat het ons weten via het contactformulier en we zullen de mogelijkheden bekijken om meer betaalmethoden toe te voegen.