Deze BN’ers kregen in 2017 een kindje!


Deze BN’ers kregen in 2017 een kindje en zoals je ziet kiezen ze veelal voor bijzondere namen. Wij hebben ze allemaal bijgehouden en kiezen er per maand een paar tussen uit.

Januari 2017

2017 begon gelijk goed voor zanger Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie Steger; zij kregen een dochter en noemden haar Céla Lynn. Ook voetballer Klaas-Jan Huntelaar kreeg samen met zijn vrouw Maddy Schoolderman een zoon: Jim. Songwriter John Ewbank en zijn Kelly Weekers kregen een dochter; Scottie Anne Marie.

Februari 2017

In Februari kregen oud-zwemmer Maarten van der Weijden en zijn vrouw Daisy de Ridder een dochter: Robien. Politicus Henk Bleker en zijn echtgenote Barbara Rijlaarsdam kregen een dochtertje, Janna Elisabeth.

Maart 2017

Nick Schilder van het duo Nick & Simon kreeg met zijn vrouw Kirsten Hofstee een dochter; Jackie Kirsten Helena genaamd. En ook Lara Kazàn (dochter van Hans Kazàn) toverde met haar man Kian een zoon op de wereld met de naam Kayan.

Als je eenmaal kunt toveren, kun je werkelijk alles toveren. Deze BN'ers kregen in 2017 een kindje.Als je eenmaal kunt toveren, kun je werkelijk alles toveren.

April 2017

April was de maand die geluk bracht voor presentator Art Rooijakkers. Hij en zijn vrouw Andrea Pleijte kregen een tweeling; Puk en Keesje. Cabaretier Jan Jaap van der Wal en zijn vrouw Eva Duijvestein brachten ook een wondertje op de wereld; hun zoon Tove werd geboren. Presentatrice Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel kregen een zoontje, zij noemden hem Zef.

Mei 2017

Zanger Ben Saunders en zijn Janita werden in mei de trotse ouders van hun zoon Benji. Jelte van der Goot (Radio 538 DJ) en zijn vrouw Liz kregen een dochter met de naam Júne Eva. PSV aanvaller Jürgen Locadia en zijn wederhelft Raya Meijnen kregen een zoontje die zij Yesiah Valentin noemden.

Juni 2017

Acteur/presentator Sascha Visser en zijn vriendin Giorgia Valentina Voorthuis kregen hun eerste zoon, zij noemden hem Jagger George. Ook voetballer Rafael van der Vaart kreeg met zijn Estavana Polman een dochter met de prachtige naam Jesslynn Estavana. K-otic zangeres Anna Speller kreeg samen met Jesse Nagtegaal dochter Maeve. Carolien Spoor kreeg samen met Jon Karthaus een zoon; Otis Justus Maurits.

Juli 2017

Zanger Simon Keizer en Annemarie ‘Dance Dance Dance’ Hoek kregen in juli 2017 hun dochter Kiki. Ook zanger Niels Geusebroek werd weer vader deze maand. Hij en zijn Saskia kregen een dochter, Loulou Rose. Juli was de maand van de dochters, want VVD-politicus Klaas Dijkhoff kreeg ook een dochter: Linde.

Augustus 2017

In augustus werden darter Michael van Gerwen en zijn vrouw & Daphne Govers de trotse ouders van dochter Zoë. En ook zangeres Janne Schra kreeg samen met Pepijn een dochtertje met de naam Ola Sophia. Acteur Bas Muijs en Sabine Vas Nunes kregen een zoontje: Daniël (Daan) Peter David.

September 2017

Ajax middenvelder Siem de Jong en zijn vriendin kregen een dochter die zij Lux noemden. En ook oud-voetballer Ronald de Boer kende deze maand babygeluk: hij en zijn vriendin Suze kregen hun eerste zoon: Boaz Samuel. Nog een sportman die in augustus met zijn neus in de luiers viel: kickbokser Rico Verhoeven en zijn vrouw Jacky kregen ook een zoon: Vince.

Oktober 2017

Presentator Jan Versteegh en zijn Dieuwertje kregen hun eerste kindje, dochter Lulu Keesje. Jan maakte zelfs een TV programma over de weg naar zijn aanstaande vaderschap; Jan Wordt Vader. Deze maand beviel ook presentatrice Zarayda Groenhart van een dochter die ze Eleia noemde.

November 2017

Judoka Mark Huizinga kreeg in november samen met atlete Leonie van de Graaf een dochterje; Feline. En ook actrice Marly van der Velden en Mike Meijer kregen een dochtertje, zij kreeg de naam Jackie-Rey.

December 2017

Feestmaand december had ook voor bekende Nederlanders cadeau’s.  Bo Wilkes en Paul Hinfelaar kregen een dochter: Julie Charlotte Inge Elisabeth. Oud-DJ Sander de Heer en zijn Marije kregen een kindje, hun zoon Lenn werd geboren. Tess Milne en haar man Ties kregen een zoon; Cairo Willem. En tot slot kreeg Arie Boomsma samen met zijn vrouw Romy Houwer bijna een kerstkindje, hun zoon Mozes Wolf werd op 24 december geboren.

Deze BN'ers kregen in 2017 een kindje. Een kerstkindje is bijzonder: de meeste kindjes worden niet met kerst geboren.Een kerstkindje is bijzonder: de meeste kindjes worden niet met kerst geboren.