Verjaardagsliedje met naam


Geef de jarige dit jaar een onvergetelijk cadeau: met een verjaardagsliedje met naam wordt elke verjaardag wel heel bijzonder..! 

↓ Beluister hier!


Benieuwd geworden naar het leukste verjaardagslied?


↓ Zoek de naam van jouw kindje:

Zoek gauw in de zoekbalk of de naam van jouw kindje er ook tussen staat! Naam niet gevonden voor het verjaardagsliedje? Vraag hem hier aan!

Een origineel verjaardagscadeau

Een liedje met de eigen naam van jouw kindje is misschien wel het meest originele verjaardagscadeau dat er maar is. Kinderen hebben vaak al bergen speelgoed en worden zelden nog écht verrast. Stel je voor, de taart met kaarsjes wordt naar binnen gebracht en ineens wordt de jarige Job of Jet toegezongen met zijn of haar eigen naam in het verjaardagsliedje. De glimlach past niet meer op het gezicht, succes verzekerd!

Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado? Dat doe je met een verjaardagsliedje met naam!Je kindje verrassen met een origineel verjaardagskado doe je met een verjaardagsliedje met naam!

We kennen het nog van vroeger; de magie die hangt om je verjaardag. Voor een kindje is het één van de meest spannende dagen van het jaar. Wat voor cadeaus zal ik krijgen? Hoe laat komt de visite? Zou het huis helemaal versierd zijn? Om deze magie nog verder te versterken, hebben we voor jou een verjaardagsliedje waarin jouw kindje persoonlijk wordt toegezongen.

Wil je jouw kindje ook verrassen met een persoonlijk liedje? Of zoek je een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je neefje, nichtje, oppaskindje of buurkindje? Type de naam in het zoekveld hierboven en kijk of de naam die je zoekt er tussen staat. Oh, en staat de naam er niet tussen? Vraag hem dan hier aan! We zorgen ervoor dat je hem uiterlijk na 7 dagen ontvangt. Zo steel jij dit jaar de show op een verjaardag met een gepersonaliseerd verjaardagslied!

Exclusief op deze website!

Een verjaardagslied met eigen naam is de ultieme felicitatie voor je kind. Het is dan ook een origineel verjaardagslied en je kunt heel makkelijk de verjaardag muziek downloaden. Feliciteer de jarige maar alvast, want verjaardagsliedjes downloaden doe je hier!

Muzikale ontwikkeling

Bovendien is muziek goed voor kinderen. Door je kindje in aanraking te laten komen met muziek, draag je bij aan de ontwikkeling van belangrijke eigenschappen. Denk hierbij ten eerste aan de ontwikkeling van spraak en taal, maar ook emotionele ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. Weet jij wat er gebeurt in je hersenen als je muziek maakt? We hebben een aparte blogpost over geschreven over de gunstige effecten die muziek heeft op de ontwikkeling van jouw kindje.

Onze lijst met de leukste verjaardagsliedjes al gezien?