Slaapliedje met naam


Morgen is er weer een nieuwe dag (slaapliedje met naam)

Het liedje ‘Morgen is er weer een nieuwe dag’ is een slaapliedje dat we geschreven hebben voor ons zoontje Elliot. Hij had last van slaapproblemen en een herkenbaar slaapliedje met zijn eigen naam hielp hem om makkelijker in slaap te vallen. Hier kregen we zoveel leuke reacties op, dat we hebben besloten deze op te nemen voor alle kindjes (en ouders) die het ook een leuk liedje vinden of hun kindje willen helpen om makkelijker in slaap te vallen. Ons slaapliedje is exclusief op onze website online te bestellen voor iedereen!


Beluister het volledige slaapliedje ‘Morgen is er weer een nieuwe dag’

Ook voor jou?

Wil je jouw kindje ook in slaap zingen met een persoonlijk slaapliedje met zijn of haar eigen naam? Een liedje met naam is ook een leuk zwangerschapscadeau voor de babyshower van je zwangere vriendin, zus of collega! Type zijn/haar naam in het zoekveld en kijk of de naam die je zoekt er tussen staat. Staat de naam er niet tussen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat deze naam er bij komt te staan. Naam van de baby nog niet bekend? Dan kun je onze cadeaubon kado geven!

Wist je ook dat een baby rustig wordt als hij of zij tijdens de zwangerschap steeds hetzelfde liedje hoort? Hoe leuk zou het zijn om de baby in je buik een liedje met zijn of haar naam alvast te laten horen? Hier wordt de baby na de geboorte ook rustig van, omdat het een punt van herkenning is.

Elk kindje slaapt lekker met zijn of haar eigen slaapliedje!

Elk kindje slaapt lekker met zijn of haar eigen slaapliedje.

Herkenbaar ritueel

En trouwens, met een slaapritueel maak je de overgang naar het slapen vloeiender en rustiger. Je kindje herkent het ritueel en dat geeft een veilig gevoel. Samen een slaapliedje zingen kan onderdeel uitmaken van het ritueel. En wat is er nou leuker dan een liedje te zingen met je eigen naam er in?

Vroeg je kind kennis laten maken met muzikale activiteiten is bovendien enorm goed voor zijn/haar ontwikkeling! Onderzoek van de University of Queensland wijst uit dat het vroeg maken van muziek leidt tot beter lezen en schrijven, betere sociale vaardigheden, aandacht en emoties op latere leeftijd.

Ons slaapliedje is ook in het Engels beschikbaar! Kijk op https://www.songwithname.com!