De liedjes


Het slaapliedje (2015)

Wil je jouw kindje ook in slaap zingen met een persoonlijk slaapliedje? Of zoek je een leuk zwangerschapscadeau voor je babyshower van je zwangere vriendin, zus of collega? Wist je ook dat een baby rustig wordt als hij of zij tijdens de zwangerschap steeds hetzelfde liedje hoort? Hier wordt de baby na de geboorte ook rustig van, omdat het een punt van herkenning is.

Lees verder!

Het verjaardagsliedje (2018)

We kennen het nog van vroeger; de magie die hangt om je verjaardag. Voor een kindje is het één van de meest spannende dagen van het jaar. Wat voor cadeau’s zal ik krijgen? Hoe laat komt de visite? Zou het huis helemaal versierd zijn? Om deze magie nog verder te versterken, hebben we voor jou een verjaardagsliedje waarin jouw kindje persoonlijk wordt toegezongen. Zo wordt een verjaardag wel heel bijzonder..!

Lees verder!

Voor wie is een Liedje Met Naam?

Het liedje met naam hoeft natuurlijk niet voor je eigen kindje te zijn, want het is een leuk cadeau voor ieder kindje. Je kunt ook zoeken naar de naam van jouw favoriete oppaskindje. Of misschien heb je wel een lief neefje of nichtje die je een gepersonaliseerd liedje met zijn of haar eigen naam cadeau wilt doen. Het verjaardagsliedje is een gegarandeerd succes op elke verjaardag, terwijl ons slaapliedje een erg geliefd en origineel kraamcadeau voor mama is. Een liedje met naam is dus voor iedereen geschikt, zeg nu zelf; iedereen wordt toch blij van naamliedjes?