De liedjes


Het slaapliedje (2015)


Beluister het volledige slaapliedje ‘Morgen is er weer een nieuwe dag’

Wil je jouw kindje ook in slaap zingen met een persoonlijk slaapliedje? Of zoek je een leuk zwangerschapscadeau voor je babyshower van je zwangere vriendin, zus of collega? Wist je ook dat een baby rustig wordt als hij of zij tijdens de zwangerschap steeds hetzelfde liedje hoort? Hier wordt de baby na de geboorte ook rustig van, omdat het een punt van herkenning is.

Het verjaardagsliedje (2018)


Benieuwd geworden naar het leukste verjaardagslied?

Een liedje met de eigen naam van jouw kindje is misschien wel het meest originele verjaardagscadeau dat er maar is. Kinderen hebben vaak al bergen speelgoed en worden zelden nog écht verrast. Stel je voor, de taart met kaarsjes wordt naar binnen gebracht en ineens wordt de jarige Job of Jet toegezongen met zijn of haar eigen naam in het verjaardagsliedje. De glimlach past niet meer op het gezicht, succes verzekerd! Zoek meteen of de naam van jouw kindje erbij staat hieronder!

Voor wie is een Liedje Met Naam?

Het liedje met naam hoeft natuurlijk niet voor je eigen kindje te zijn, want het is een leuk cadeau voor ieder kindje. Je kunt ook zoeken naar de naam van jouw favoriete oppaskindje. Of misschien heb je wel een lief neefje of nichtje die je een gepersonaliseerd liedje met zijn of haar eigen naam cadeau wilt doen. Het verjaardagsliedje is een gegarandeerd succes op elke verjaardag, terwijl ons slaapliedje een erg geliefd en origineel kraamcadeau voor mama is. Een liedje met naam is dus voor iedereen geschikt, zeg nu zelf; iedereen wordt toch blij van naamliedjes?

Wist je ook dat muziek helpt je hersenen te ontwikkelen?